Jeg stiller gerne op til foredrag og interview og fortæller gerne om livet som solomor, herunder hvad den traditionelle kernefamilie kan lære af solofamilien.

Jeg trækker dels på mine egne erfaringer, men jeg bruger også viden, jeg har fået ved at skrive bøger om emnet. Jeg kalder solomødre for Nybyggere i familieland. Når man går nye veje og foretager valg, der er anderledes, så rejser der sig helt naturligt en lang række spørgsmål. Jeg har personligt gået den vej og har mødt disse spørgsmål, så jeg har fundet nogle af svarene. Dem deler jeg gerne.

Jeg bliver typisk kontaktet til interview af journalister og til foredrag af pædagoger, lærere, sundhedsplejersker, men alle er velkomne til at henvende sig.

Skal jeg læse op i din klasse?

Jeg tager ud og læser op af Karla har en strømpetyv i familien i 0 og 1. klasser. Vi taler om familier og om hvor forskellige de kan se ud. Vi tegner også vores egen familie.

Jeg holder oplæg:

Nybygger i familieland

Familier kommer i mange varianter. Da jeg var i slutningen af 30erne, single, og havde et brændende ønske om at få barn, valgte jeg at blive gravid ved sæddonation. Derfor været alene om alle de glæder og sorger, der følger med forældreskab.  Men ud over det praktiske har jeg også svaret på min datters spørgsmål om, hvorfor vores familie ser ud, som den gør. Jeg har også svaret på omverdenens nysgerrighed om, hvorfor jeg har valgt at blive solomor. Det har ført til mange spændende samtaler og overvejelser, og både min datters spørgsmål og omverdenens kommentarer har inspireret mig til bøgerne om Karla, som ikke har en far og til de tanker, der danner dette foredrag, hvor fortæller om nogle af tidens mest debatterede emner: Sæddonation og nye familieformer.