– en børnebog om at være en familie uden en far

Kan man ønske sig en far i fødselsdagsgave? Det gør Karla i hvert fald. Karla har ikke en far. Hendes mor har fået hende ved hjælp af en sæddonor. Karla ved godt, hvordan det hele er gået til, men hun ved ikke ret meget om, hvordan det er at have en far. Men hun har en morfar og en mormor, og så har hun Anne. Og det er ikke alle børn, der har en Anne. Faktisk har Karla opdaget, at familier kan se meget forskellige ud.

Ønsket om at have en far deler Karla med mange børn. Der er nemlig flere og flere børn, der kommer til verden med kærlig hjælp fra en sæddonor. I bogen ’Karla ønsker sig en far’ ser vi, hvordan man kan være en familie uden en far, og vi hører også, hvordan Karla og hendes mor taler om det med at ønske sig en far. Karla stiller mange spørgsmål, og selvom nogle af dem er meget svære at svare på, forsøger mor alligevel.

’Karla ønsker sig en far’, er den tredje bog i serien om Karla, der er blevet til ved hjælp af sæddonor. I denne bog er Karla blevet ældre og skal lige straks starte i skole. Bogen er til børn i 5-7 års alderen.

Titel: Mor uden far
Forfatter: Pia Olsen og Kala Elena Olsen